fbpx
Αποστολία Ελευθερία Βασιλείου

Αποστολία Ελευθερία Βασιλείου

Σύμβουλος Ψυχικής και Πνευματικής Υγείας - Reiki Master Teacher - Πυθαγόρεια Αριθμολογία

Η Αποστολία Βασιλείου, σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι κάτοχος Diploma in Integrative Counselling, του Ευρωπαϊκού Oργανισμού  COSCA (Counselling & Psychotherapy in Scotland).

Πιστοποιημένη σύμβουλος «Ψυχοπνευματικής Ανάπτυξης και Συμβουλευτικής» και «Διαπαιδαγώγησης στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία».

Έχει ήδη πολυετή εμπειρία, άνω των 33 ετών, ως Οικονομολόγος και Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, στον τομέα της Οργανωσιακής Υγείας, λόγω της εξειδίκευσής της στο αντικείμενο «Συναισθηματική Νοημοσύνη και Διοίκηση».

Παράλληλα, εργάζεται σαν Ολιστική θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ενδυνάμωσης.

Είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Διαλογισμών OSHO από το OSHO International Foundation.

Η ενασχόλησή της με πρακτικά και τεχνοκρατικά θέματα, δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο να ανακαλύψει το Ρέικι, γεγονός που γέμισε τη ζωή της με περισσότερο Φως, Ομορφιά και Αρμονία.

Είναι Reiki master-teacher, του παραδοσιακού Ουσούι Ρέικι, ενώ σταδιακά έχει μυηθεί και εφαρμόζει, και τα παρακάτω συστήματα Ρέικι:

 • Θετικής σκέψης, 
 • Αφθονίας,
 • Αγάπης και Σχέσεων,
 • Αρχαγγελικό,
 • Ανώτερου Εαυτού,
 • Σαμπάλλα,
 • Χρυσής Καρδιάς,
 • Διαμαντένιο,
 • Κάρμα,
 • Aqua,
 • DNA,
 • Ακασικών Αρχείων,
 • Karuna Reiki.

Δημιούργησε και  εφαρμόζει τη μέθοδο RRR (R3– Reiki Rapid Reading). Πρόκειται για σύστημα γρήγορης ανάγνωσης και βαθειάς κατανόησης κειμένων.

Εκπαιδεύτηκε στην ανάπτυξη της Διαίσθησης και των Πνευματικών/Ψυχικών Ταλέντων και Ικανοτήτων, την Ενεργειακή Ανατομία και το Ενεργειακό Διάβασμα της Αύρας και των Τσάκρας.

Στη συνέχεια, ακούραστος αναζητητής της Α-λήθειας, εκπαιδεύτηκε:

στην Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση (κατά ΒERT HELLINGER),

την θεραπευτική ύπνωση και

στην αρχαία θεραπευτική μέθοδο Munai-Ki (H Δύναμη της Αγάπης), που προέρχεται από την φυλή των Λάικα, των Σαμάνων Q’ero του Περού

Είναι Master Practitioner και Trainer της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας και της Εσωτέρας Αριθμοσοφίας. Δύο πρωτοποριακά συστήματα ανάλυσης του συμπεριφορικού μοντέλου του ατόμου. Στόχος τους, η άμεση και δυναμική προσωπική εξέλιξη, μέσω της ενδοσκόπησης και της αυτογνωσίας!

Είναι γεγονός πως η συνύπαρξη της τεχνοκρατικής και λογικής σκέψης με την Πνευματικότητα, οδηγούν σε πλήρη ισορροπία μεταξύ νόησης και συνείδησης. Έτσι, αναπτύσσονται εμπνευσμένες σκέψεις και δημιουργικές ιδέες, που εκδηλώνονται στο υλικό επίπεδο.

Με την άδεια του Dan Millman, ένωσε τα αιώνιο παρελθόν με το αιώνιο παρόν, στην προσωποποιημένη μέθοδο Αυτογνωσίας – Ενδοσκόπησης: «Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος», βάσει της οποίας Ανα -Γνωρίζοντας τους Νόμους που διέπουν την Πνευματική μας ζωή,  μπορούμε να επανα-Προσδιορίσουμε το Σχέδιο της Ψυχής μας και να βιώσουμε ισορροπία και ευδαιμονία.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, διαπίστωσε ότι όλες οι μέθοδοι έχουν έναν κοινό στόχο.

Να μας οδηγήσουν να ανακαλύψουμε, με τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα, την Α-λήθεια μέσα μας.

Μότο της η ρήση του Σωκράτη: “Το να υπάρχεις σημαίνει να πράττεις

Πιστεύει πως σκοπός της ύπαρξής μας είναι να μάθουμε να ακούμε και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή. Να την μετουσιώνουμε σε Δράση και να ζούμε συνειδητά και με νόημα, στο Εδώ και Τώρα!