Οι Συνεργάτες μας

You are here: Home / Οι Συνεργάτες μας

Οι Συνεργάτες μας

Στο ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖ Ζen θα βρείτε ολιστικές υπηρεσίες που επιτυγχάνουν την εναρμόνιση Νου, Ψυχής και Σώματος.

Αποστολία Ελευθερία Βασιλείου

Αποστολία Ελευθερία Βασιλείου

Σύμβουλος Ψυχικής και Πνευματικής Υγείας - Reiki Master Teacher - Πυθαγόρεια Αριθμολογία
Η Αποστολία- Ελευθερία Βασιλείου, σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολήθηκε με τον κόσμο των επιχειρήσεων, επί 33 χρόνια. Παράλληλα, ανακάλυψε το Ρέικι και η ζωή της γέμισε με αληθινό Φως και Αρμονία.
Θοδωρής Βασιλείου

Θοδωρής Βασιλείου

Fitness Instructor
Ο Θοδωρής Βασιλείου, ασχολήθηκε από παιδί με τον αθλητισμό. Η μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ, τον οδήγησε να αγωνίζεται,  επί σειρά ετών, σε διάφορες ομάδες ενώ παράλληλα εντάχθηκε και στον χώρο του στίβου. Στη συνέχεια εργάστηκε σαν προπονητής σε ομάδες παίδων και ενηλίκων, σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Φίλιππος Βασιλείου

Φίλιππος Βασιλείου

Martial Fine Arts (M.F.A.)
Ο Φίλιππος Βασιλείου γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι Έλληνας καλλιτέχνης που ασχολείται με τη γλυπτική, την παράσταση, τη φωτογραφία, το σχέδιο και το βίντεο. Τα πρώτα έργα του είναι γλυπτά κοστούμια και εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με παραστάσεις που συνδέονται με τις πτυχές των πολεμικών τεχνών.
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Ολιστική - Συνδυαστική Αστρολογία
Η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου είναι σύμβουλος Ολιστικής και Συνδυαστικής Αστρολογίας, Reiki Master Teacher. Ασχολείται με την ανάλυση και τη σύνθεση των γενέθλιων ωροσκοπίων. 
ΣΟΦΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

ΣΟΦΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1981 στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία με γοήτευσαν οι εναλλακτικές θεραπευτικές τέχνες και το παράθυρο που άνοιγαν προς την αυτοθεραπεία, μέσω της αυτογνωσίας. Στα 33 μου χρόνια, έπειτα από μια δεκαετία εργασίας με τα παιδιά με την ιδιότητα της βρεφονηπιοκόμου, αποφάσισα να ακολουθήσω την καρδιά μου και να κάνω το...
Μιχάλης Ελπιδοφόρου

Μιχάλης Ελπιδοφόρου

Pilates, bodyART®, GYROKINESIS®
Είναι καθηγητής της μεθόδου GYROTONIC® και GYROKINESIS®, master trainer του bodyART® (κατά Robert Steinbacher) για την Ελλάδα, Hatha Yoga (200h RYS) καθηγητής, Ηχοθεραπευτής & Ηχομασέρ (κατά Peter Hess) και εξειδικευμένος σε θέματα προπόνησης ευλυγισίας (Athletic & Dance Stretching) και μυοπεριτονιακής απελευθέρωσης (Myofascial Release).
Σπύρος Μαρίνος

Σπύρος Μαρίνος

PSYCH-K, PER-K
Ο Σπύρος Μαρίνος είναι Dream Coach. Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου για 24 έτη ως manager, όπου και διακρίθηκε τόσο για τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά αποτελέσματα των ομάδων που συντόνιζε.
Ευγενία Μηνακούλη

Ευγενία Μηνακούλη

Hatha Yoga - Yoga εγκύων
Η Ευγενία Μηνακούλη (sannyasin Atmashruti), έχει πολυετή εμπειρία στην yoga και πάνω από 2500 ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό της. Διδάσκει δυναμική Hatha Yoga, όπου διδάσκονται asanas,οι χαλαρές και δυνατές στάσεις της yoga),  pranayama (πρακτικές αναπνοής), χαλάρωση και διαλογισμός.
Κατερίνα Μπουλαξή

Κατερίνα Μπουλαξή

Ονομάζομαι Κατερίνα Μπουλαξή και γεννήθηκα στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1970. Τελειώνοντας το λύκειο και μπαίνοντας στην αγορά εργασίας από νωρίς, ασχολήθηκα με τις πωλήσεις σε καταστήματα με ρούχα και φαρμακευτικές εταιρίες. Πριν από έντεκα χρόνια, με την αφορμή ενός “δυσάρεστου” γεγονότος, ξεκίνησα την πνευματική μου αναζήτηση, ακολουθώντας τον δρόμο του Ρέικι. Καθώς ολοκλήρωσα και...
Δημήτρης Παπαευαγγέλου

Δημήτρης Παπαευαγγέλου

Ayurveda (Αγιουρβέδα), Αγιουβερδική διατροφή, Yoga
Ο Δημήτρης  Παπαευαγγέλου, μυήθηκε στα μυστικά του Γιόγκα και της Αγιουρβέδα, στη δεκαετία του '80, από μοναχούς του Νεπάλ και του Θιβέτ.
Μαρία Παπαλεξίου

Μαρία Παπαλεξίου

Yoga prenatal - Thai Therapist
 Yoga teacher & thai therapist Τύποι Yoga: Ashtanga vinyasa yoga, Kids yoga, Prenatal-Postnatal Yoga, Thai yoga massage. Στη yoga βρήκα την σωματική πρόκληση, την εσωτερική ηρεμία και την ιδανική έκφραση του δυναμικού μου από το 2012 μαθητεύοντας αρχικά με τον Προβελέγγιο Ανδρέα και αργότερα σε αρκετές σχολές με διάφορα είδη γιόγκα. Το 2016 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση...
Θέκλα Τσολάκη

Θέκλα Τσολάκη

Ρεφλεξολογία
Αποφοίτησα από τη σχολή Ρεφλεξολογίας της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής Αθηνών. Ως θεραπεύτρια στέκομαι με σεβασμό στην μοναδικότητατου κάθε ανθρώπου και προσπαθώ να αφουγκραστώ τις ανάγκες της ψυχής,που εκδηλώνονται σαν α-σθένεια στο σώμα, ώστε εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές, να επέλθη αυτοΐαση.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΟΜΩΚΟΥ  (SIRI PRITAM KAUR)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΟΜΩΚΟΥ (SIRI PRITAM KAUR)

Kundalini Yoga
Μέσα από ένα ταξίδι πολλών αλλαγών και διαφορετικών μεταξύ τους εμπειριών, η σταθερά είναι η αγάπη! Αγάπη για τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα και τα μικρά παιδιά. Και το τένις! Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζομαι στις δημόσιες σχέσεις και οργάνωση εκδηλώσεων. Η γιόγκα μπήκε στη ζωή μου το 2008, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που...