Πυθαγόρεια αριθμολογία

Πυθαγόρεια αριθμολογία

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης είμαστε στην ευχάριστη θέση να επαναλάβουμε
το σεμινάριο για τρίτη φορά!
Οι Πυθαγόρειοι πίστευαν στα ηθικά χαρακτηριστικά των αριθμών και ότι οι ποιοτικές ιδιότητες των αριθμών χρησιμεύουν ως ηθικά αρχέτυπα.
Η μελέτη τους ρίχνει φως στην ανθρώπινη συμπεριφορά.
Με την ανάλυση των εσωτερικών εννοιών των αριθμών και τον συσχετισμό τους, η Πυθαγόρεια αριθμολογία αποκτά ψυχολογική διάσταση.

Κβαντική Δύναμη

Κβαντική Δύναμη

Σε αυτά τα μεταμορφωτικά, ενδυναμωτικά και συγχρόνως πρακτικά σεμινάρια θα μάθουμε πώς να αφυπνίζουμε την τεράστια, την απεριόριστη δύναμη που έχουμε μέσα μας ικανή να κινήσει βουνά και να δημιουργούμε συνειδητά την πραγματικότητα μας σε κάθε τομέα της ζωής μας, χρησιμοποιώντας κορυφαία επιστημονικά και πνευματικά εργαλεία καθώς και τα θαυμαστά Υπερ-όπλα που διαθέτουμε από την κατασκευή μας!

All night MEDITATION & SUFI MARATHON

All night MEDITATION & SUFI MARATHON

Από αυτή τη βραδιά θα αποκομίσουμε τη γνώση και κατανόηση της αλληλοεπίδρασης του μυαλού με το σώμα στο φαινόμενο «κούραση», ώστε αργότερα, στην καθημερινή μας ζωή, όταν χρειαστούμε ενέργεια πέρα από τη συνηθισμένη, να γνωρίζουμε πού να τη βρούμε μέσα μας, και πώς να την αντλήσουμε.

Ρέικι

Ρέικι

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να συντονιστούν με την ενέργεια Ρέικι, να μάθουν να την εφαρμόζουν, με σκοπό την βελτίωση της ζωής τους και στόχο την σωματική, νοητική, συναισθηματική και πνευματική ισορροπία.

Πυθαγόρεια Aριθμολογία

Πυθαγόρεια Aριθμολογία

Η Πυθαγόρεια αριθμολογία μας δίνει τη δυνατότητα εν-θύμησης του Σχεδίου της Ψυχής μας. Αναλύει την εσωτερική έννοια των αριθμών και σε συνδυασμό με το Ονοματεπώνυμό μας και την ημερομηνία γέννησής μας, δίνει πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτηματικά που σχετίζονται με τη δική μας συμπεριφορά αλλά και των γύρω μας, με τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας, με τις πεποιθήσεις μας και κυρίως με τα θέματα που απασχολούν την ίδια μας την Ύπαρξη.