«Το μονοπάτι της Αφθονίας»

«Το μονοπάτι της Αφθονίας»

Αν έχει φτάσει η στιγμή που μέσα σου κουράστηκες να παραπονιέσαι γιατί ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι όπως θα ήθελες ή δεν σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι, τότε έλα μαζί μας σε αυτό το θαυμάσιο ταξίδι του Είναι, που θα επιχειρήσουμε όλοι μαζί στο μονοπάτι της αφθονίας και του ονειρεύεσθαι!

Μεθοδολογία – Διάρκεια εργαστηρίου:

Μέσα από ενεργειακές τεχνικές, συμβουλευτική προσέγγιση, ομαδική διεργασία, NLP, διαλογιστικές τεχνικές και τεχνικές συναισθηματικής κάθαρσης, θα προσεγγίσουμε τα όνειρά μας αλλά και τα εμπόδια που έχουμε, για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.

Η βασική αρχή του εργαστηρίου -διεργασίας είναι ότι είμαστε υπεύθυνοι για την πραγματικότητα μας και μέσα μας υπάρχει η δύναμη να αλλάξουμε σε αυτή ό,τι δεν μας αρέσει!

Όμως για να γίνει αυτή η αλλαγή χρειάζεται να εργαστούμε με το Είναι μας και να βαδίσουμε περισσότερο στο δρόμο της ακεραιότητας, στον δρόμο του ονειρεύεσθαι!

Το μονοπάτι της αφθονίας αποτελείται από 14 τρίωρα ομαδικά βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, που θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο.