Ρέικι

Ρέικι

ΤοΡέικι είναι μια πανάρχαια, ασφαλής, απλή και φυσική θεραπευτική τεχνική, που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό. Πρόκειται για μια ολιστική θεραπεία.

Κάθε ενδιαφερόμενος που το επιθυμεί μπορεί να λάβει μία θεραπεία Ρέικι. Η ενεργειακή θεραπεία απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας και είναι ασφαλής, ωφέλιμη και ευεργετική.

Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του «ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖ Zen» σάς βοηθούν να ωφεληθείτε στο μέγιστο από τις θεραπείες Ρέικι, χάρη στη γνώση και την εμπειρία τους.

Προσφορές για τα μέλη

Sorry. This form is no longer available.

Τι σας προσφέρει το Ρέικι

Η ανακούφιση, η ηρεμία και η αισιοδοξία που σας προσφέρει το Ρέικι ενισχύονται θεαματικά στο γαλήνιο περιβάλλον του Πολυχώρου «ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖ Zen», με τον αρμονικό σχεδιασμό του και την εγγύτητα με τη φύση.

Η ενέργεια Reiki (Ρέικι),μπορεί, μόνο με το άγγιγμα των χεριών, να διεγείρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία, καθαρίζοντας τα συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα, που μας προξενούν σωματικά συμπτώματα.

Μια θεραπεία Ρέικι, διαρκεί μία ώρα περίπου και γίνεται πάνω από τα ρούχα. Επιφέρει χαλάρωση και γαλήνη. Αποτοξινώνει το σώμα και ενισχύει όλες τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού. Γεμίζει το σώμα με ζωτικότητα και καθαρή ενέργεια. Καθαρίζει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα και φέρνει χαρά και φωτεινότητα.

Το Ρέικι:

  • έχει τη δική του ευφυΐα, η ενέργεια ρέει μόνη της στο σώμα και πηγαίνει όπου χρειάζεται.

  • δεν είναι θρησκεία ούτε έχει σχέση με αυτήν. Άτομα από όλες τις θρησκείες, τις ιδεολογίες και όλων των φιλοσοφιών εξασκούν Ρέικι και ανακαλύπτουν τις ανώτερες / καλύτερες εκφράσεις του εαυτού τους και τις πιο θετικές πλευρές της ζωής τους.

  • δεν υποκαθιστά καμμία ιατρική μέθοδο. Είναι ήπιο και ασφαλές για όλους και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε εναλλακτική και συμβατική μέθοδο και θεραπεία, δεν έχει παρενέργειες. Δεν χρησιμοποιεί τίποτα, παρά μόνο το απαλό και φυσικό άγγιγμα των χεριών.

  • καλλιεργεί την αρμονική προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, τη θετικότητα, την αποδοχή και την αγάπη.

Γιατι το Ρέικι, είναι ΑΓΑΠΗ.

Οι αρχές του Reiki

ΜΟΝΟ Για σήμερα….
Δεν ανησυχώ
Δεν φοβάμαι
Δεν θυμώνω
Έχω εμπιστοσύνη
Δουλεύω με αγάπη
Σέβομαι όλους τους ανθρώπους
Ευγνωμονώ κάθε τι που με περιβάλλει

Ο χώρος μας

Μάθετε περισσότερα

  • 210 6229292, 698 965 9896
  • Λεωφόρος Θησέως 13, Nέα Ερυθραία, 146 71

Προσφορές για τα Μέλη

Sorry. This form is no longer available.