Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Οι θεραπευτικές ιδιότητες μιας ευχάριστης και ακίνδυνης τέχνης

Τα πέλματα είναι ένας τέλειος μικρόκοσμος, ένας μικρός χάρτης ολόκληρου του σώματος.

Ρεφλεξολογία στο “Αλόραμα – η τέχνη του εὖ Zen”

Κατά την τέχνη της ρεφλεξολογίας, το άτομο προσεγγίζεται θεραπευτικά ως ολότητα σώματος, ψυχής και πνεύματος και η εφαρμογή της επιδιώκει να επιφέρει την ισορροπία και στα τρία επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η εξειδίκευση, η εμπειρία και το μεράκι των θεραπευτών του «Αλόραμα – η τέχνη του εὖ Zen» μεταφέρουν την εμπειρία της Ρεφλεξολογίας σε υψηλότερο επίπεδο!

Προσφορές για τα μέλη

Sorry. This form is no longer available.

Γιατί να επιλέξετε το «Αλόραμα – η τέχνη του εὖ Zen»

Στο «Αλόραμα – η τέχνη του εὖ Zen» έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στο έπακρο τη χαλαρωτική επίδραση της Ρεφλεξολογίας και να αποδιώξετε από την καθημερινότητά σας το στρες και την ένταση.

Η ρεφλεξολογία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών. Επειδή στο πέλμα υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις, αυτές οι εξειδικευμένες πιέσεις προκαλούν ένα «αντανακλαστικό» ερέθισμα, σε καθένα σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά, με αποτέλεσμα τη διέγερση του νευρικού και του αμυντικού συστήματος του οργανισμού. Aν σε κάποιον θεραπευόμενο δεν είναι εφικτό να γίνει εφαρμογή στα πόδια, γίνεται στα χέρια.

Η σημερινή ρεφλεξολογία είναι συγχρόνως επιστήμη και τέχνη.

Ως επιστήμη απαιτεί προσεκτική μελέτη, σταδιακή εκμάθηση, πίστη στην πρακτική και ικανότητα.

Ως θεραπευτική τέχνη έχει τα μέγιστα αποτελέσματα, όταν ο άνθρωπος που την ασκεί διέπεται από αφοσίωση, υπομονή, αγνή πρόθεση, σεβασμό και κυρίως αγάπη για τον συνάνθρωπο του.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, αλλά και μετά από αυτή, ο δέκτης βιώνει βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση. Ο θεραπευόμενος τοποθετεί τον εαυτό του σε ένα «ασφαλές περιβάλλον», επιτρέποντας στο νευρικό του σύστημα να χαλαρώσει και να λειτουργήσει ομαλά. Η ενέργεια κινείται, το αίμα ρέει ανεμπόδιστα και το οξυγόνο φτάνει σε όλα τα κύτταρα. Δεν χρειάζεται πια ούτε να πολεμήσει, ούτε να δραπετεύσει.

Βιώνει μια αίσθηση ισορροπίας και υγείας σε όλα τα επίπεδα. Τα ενεργειακά κανάλια ανοίγουν και η ροή της ενέργειας που ακολουθεί τις νευρολογικές και κυκλοφορικές λειτουργίες πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια. Η αρμονία έχει επιτευχθεί.

Σώμα, νους και πνεύμα βρίσκονται σε ισορροπία.

Η ενέργεια, η πληροφορία, η γνώση και η σοφία των πάντων απαντώνται σε κάθε κύτταρο, ακόμη και σε κάθε μόριο. Η απόδειξη γι’ αυτό βρίσκεται παντού γύρω σου. Δεν χρειάζεσαι πέτρες από το φεγγάρι ή όστρακα από τα βάθη των ωκεανών ή ακόμα και υλικό της γενετικής αλυσίδας DNA, για να δεις τις αντιστοιχίες.

Απλά ¨κοίταξε¨ τα πόδια σου!

Ο χώρος μας

Μάθετε περισσότερα

  • 210 6229292, 698 965 9896
  • Λεωφόρος Θησέως 13, Nέα Ερυθραία, 146 71

Προσφορές για τα Μέλη

Επιλέξτε Υπηρεσία (προαιρετικό):

[recaptcha]