Εξισορρόπηση PSYCH-K®

Εξισορρόπηση PSYCH-K®

Τι είναι μια εξισορρόπηση PSYCH-K®

Μια Εξισορρόπηση PSYCH-K® είναι μια διαδικασία σχεδιασμένη να δημιουργήσει ισορροπημένη συνταύτιση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Αυτή η «κατάσταση πλήρους εγκεφάλου» είναι ιδανική για αναπρογραμματισμό του νου με νέες αυτοβελτιωτικές  πεποιθήσεις, μειώνοντας το ανεπιθύμητο στρες και βοηθώντας σας να προσεγγίσετε το «πλήρες δυναμικό ανταπόκρισης» στις προκλήσεις της ζωής σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ η εξισορρόπηση δημιουργεί δυναμικό, εσείς με τις πράξεις σας δημιουργείτε αποτελέσματα!

Για παράδειγμα, αν εξισορροπείτε για να γίνετε αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει επίσης να κάνετε την απαραίτητη προπόνηση και σωματική άσκηση για να πραγματοποιήσετε το στόχο σας. Η εξισορρόπηση θα μεταμορφώσει οποιαδήποτε  υποσυνείδητη αντίσταση μπορεί να έχετε προς την επιτυχία του στόχου σας, έτσι ώστε η προσπάθεια που κάνετε να αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Ένα άλλο παράδειγμα μπορεί να είναι η εξισορρόπηση για θέματα υγείας. Ενώ η εξισορρόπηση θα βοηθήσει να ελαττωθεί το στρες και η εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να υποστηρίζουν την παρουσία της ασθένειας στο σώμα σας, είναι ακόμη σημαντικό να κάνετε όλα τα απαραίτητα βήματα για να βοηθήσετε το σώμα στην θεραπεία του, όπως φαρμακευτική αγωγή, δίαιτα, άσκηση η ανάπαυση. Η καθαρότητα και η στόχευση των εξισορροπήσεων είναι πιο σημαντικές ιδιότητες για να κάνετε σπουδαίες αλλαγές στην ζωή σας από ότι ο αριθμός των εξισορροπήσεων που κάνετε. Η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Δυναμικό συν πράξη ίσον αποτελέσματα.

Πόσο Χρόνο Χρειάζεται για να Δουλέψει μια Εξισορρόπηση

Τα αποτελέσματα μιας εξισορρόπησης μπορεί να γίνουν αντιληπτά αμέσως η μπορεί να έρθουν σταδιακά (μέσα σε ώρες, μέρες, βδομάδες ή περισσότερο). Για παράδειγμα, αν ο στόχος σας είναι να βρείτε μια νέα εργασία, τότε η απελευθέρωση από τον φόβο αλλαγής εργασίας η από τον φόβο της ανεργίας μπορεί να γίνει αισθητή τη στιγμή της εξισορρόπησης. Εντούτοις, η εύρεση μιας νέας εργασίας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και δράση, όπως για παράδειγμα έρευνα ευκαιριών για νέα καριέρα η συνεντεύξεις. 

Πόσο διαρκεί μια Εξισορρόπηση;

Οι εξισορροπήσεις φαίνεται να διαρκούν μέχρι την στιγμή που δεν είναι πια χρήσιμες στο υποσυνείδητο ή μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε εξισορρόπηση για νέο στόχο. Η ζωή είναι μια πορεία εξέλιξης κι έτσι αυτό που εξισορροπείτε την μια στιγμή της ζωής σας μπορεί να μην είναι κατάλληλο σε μια άλλη στιγμή. Χωρίς την χρησιμοποίηση του PSYCH-K®, η ζωή η ίδια θα σας υπενθυμίσει πότε είναι η ώρα να αλλάξετε κάποιες όψεις της πραγματικότητάς σας. Δυστυχώς, η υπενθύμιση παίρνει συχνά την μορφή τραύματος και δράματος για να τραβήξει την προσοχή σας. Το PSYCH-K® σας βοηθά να κατευθύνετε συνειδητά βασικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς άχρηστο πόνο η δυσκολία.

Όταν βρίσκετε τον εαυτόν σας να ξαναδημιουργεί συμπεριφορές η σκέψεις που αλλάξατε προηγουμένως με εξισορρόπηση, είναι χρήσιμο να αναρωτηθείτε , « Τι όφελος έχω από τις παλιές σκέψεις η συμπεριφορές;» Όταν αυτή η ερώτηση γίνεται ανοιχτά και ειλικρινά, το αποτέλεσμα είναι συνήθως πολύ αποκαλυπτικό. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε άλλη μια εξισορρόπηση που θα συμπεριλάβει τα « δευτερεύοντα οφέλη» που είχαν σαν αποτέλεσμα την εκδήλωση των παλιών συμπεριφορών ή καταστάσεων.