Πυθαγόρεια Αριθμολογία

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Οι αριθμοί, πάντα μάγευαν τους ανθρώπους, που έβλεπαν μέσα τους κρυμμένα μυστικά του σύμπαντος.

Οι Πυθαγόρειοι είχαν εντρυφήσει στα μυστήρια και στις έννοιες που περιέκλειαν οι αριθμοί. Η αποκωδικοποίηση τους περιοριζόταν στα στενά πλαίσια των μελών τους, καθώς ο Πυθαγόρας δίδασκε:

«Ου πάντα τοις πάσι ρητά» (=δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους)

Προσφορές για τα μέλη

Sorry. This form is no longer available.

Ήδη, βρισκόμαστε σε εποχή ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ, με αποτέλεσμα η γνώση να ανασύρεται από την κυτταρική μας μνήμη και να αρχίζουμε να κατανοούμε έννοιες και μυστικά, που δεν μας ήταν μέχρι πρότινος αντιληπτά.

Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία είναι επιστήμη που γνωρίζει την εσωτερική έννοια των αριθμών.

Με την βοήθεια των αριθμών μαθαίνουμε να αντιλαμβανόμαστε την αιτία των όσων συμβαίνουν γύρω μας και μας επηρεάζουν.

Μεγάλα γιατί, του τύπου: «Γιατί μου συμβαίνει αυτό; Γιατί νοιώθω έτσι; Γιατί μου συμπεριφέρονται οι άλλοι μ΄αυτόν τον τρόπο;», βρίσκουν απάντηση.

Με την βοήθεια των αριθμών προχωράμε, με ήπιο, ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο σε βαθιά ενδοσκόπηση. Μας παρέχεται η δυνατότητα να ξαναγίνουμε το Φως της Α-λήθειας.

Μας δίδεται το χρυσό κλειδί της Πύλης που οδηγεί στην αποκάλυψη του Σχεδίου της Ψυχής μας.

Μπορούμε να γνωρίσουμε τον μεγάλο ανεξερεύνητο εσωτερικό μας κόσμο. Κάνουμε βουτιά στο υποσυνείδητό μας.

Ξεπερνώντας τις αντιστάσεις μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τις ελλείψεις μας και έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε τα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να φωτίσουμε την αθέατη πλευρά του εαυτού μας και να δώσουμε εξήγηση στα γεγονότα που συμβαίνουν στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Αναγνωρίζουμε τις κρυφές πτυχές του Εαυτού μας και πως: «Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται» (=τα πάντα γίνονται σύμφωνα με αριθμούς)

Με τον ατομικό αριθμολογικό μας χάρτη που συντάσσεται βάσει της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας:

  • παίρνουμε ξεκάθαρες απαντήσεις,

  • αποκωδικοποιούμε συμπεριφορές,

  • γεγονότα και καταστάσεις,

  • διευκρινίζουμε τις καρμικές εμπλοκές με αποτέλεσμα να απαλλασσόμαστε από τους φόβους μας, τις ανησυχίες μας, τις ενοχές, τους ενδοιασμούς και τα στερεότυπα, και να ακολουθούμε Ελεύθεροι και με απόλυτη Γνώση της ουσιαστικής μας Ύπαρξης, στην εξελικτική μας πορεία.