Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος

Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος

Όταν νομίζουμε πως έχουμε χαθεί, πως χρειαζόμαστε κάποιον οδηγό, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προστρέχουμε σε αλήθειες, που πηγάζουν από την Ψυχή μας.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ευτυχώς, μας έχουν δοθεί χιλιάδες εργαλεία που είναι κατάλληλα για τον καθένα μας. Χρησιμοποιούμε αυτά που μάθαμε καλύτερα ή ανακαλύπτουμε νέα, που μας ταιριάζουν.

Η Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία ασχολήθηκε με την ανάλυση των Εσωτερικών εννοιών, ιδιοτήτων και ποιοτήτων των αριθμών.

Με την χρήση τους μας αποκαλύπτεται το Σχέδιο της Ψυχής μας.

¨Οι 12 νόμοι του Πνεύματος¨,

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ (ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΔΟ) 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ( ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ (ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ( ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΜΑΣ) 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ) 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ( ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ( ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ) 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ( ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ( ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ) 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ( ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ)

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ( ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ)

όπως δόθηκαν από τον Dan Millman, αποτελούν μια αλχημιστική μετουσίωση των φόβων, της σύγχυσης, των προβλημάτων και των δυσκολιών που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, σε ελευθερία, σαφήνεια, γαλήνη και χαρά. Παραπέμπουν στην έμφυτη τάξη και ευφυΐα του Σύμπαντος.

Αποτελούν τη βάση κάθε ανθρώπινης ηθικής. Βρίσκονται βαθιά μέσα στον καθένα μας, σαν ένα ανεξάντλητο απόθεμα διαισθητικής σοφίας. Και εκδηλώνονται παντού μέσα στο φυσικό κόσμο.

Μπορούν να σε καθοδηγήσουν με ασφάλεια μέσα από τα επικίνδυνα νερά και τους υφάλους της ζωής σου, με τον τρόπο που τα άστρα και η πυξίδα καθοδηγούσαν τους παλιούς ναυτικούς για να βρίσκουν την πορεία τους.

Με την χρήση των Νόμων του Πνεύματος, με την πρακτική τους εφαρμογή και με την προσαρμογή στο σχέδιό μας, (όπως προκύπτει αριθμολογικά και αναλύεται αριθμοσοφικά) και συγκεκριμένα βάσει των αριθμοθεμάτων:

του Δρόμου Ζωής, της Ψυχής και της Ολοκλήρωσης

αναλύουμε τον κάθε Νόμο του Πνεύματος σε βάθος, προσδιορίζουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και διαλογιζόμαστε είτε στον κάθε αριθμό, είτε με τον κάθε Νόμο!

Με την τεχνική ανάλυσης που εφαρμόζεται στην πρωτοποριακή μέθοδο “Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος”, προσδιορίζουμε ποιες είναι οι πτυχές του Εαυτού που χρειάζεται να εργασθούμε για να αποκτήσουμε συνειδητότητα της εξελικτικής μας πορείας. 

“Ανακαλύπτουμε” και διαλογιστικά βαδίζουμε στα μονοπάτια του υποσυνειδήτου που καθορίζουν το προσωπικό ταξίδι του καθένα προς την αφύπνιση, έτσι ώστε κάποια μέρα να βρουν τη γαλήνη στο φως μιας ανώτερης κατανόησης.

Μας παρέχονται τα κλειδιά, που ξεκλειδώνουν την Γνώση και μας δείχνουν ποιο είναι το καλλίτερο για τον καθένα μας μονοπάτι, που αν τολμήσουμε να ακολουθήσουμε, φτάνουμε στην εσωτερική ολοκλήρωση!

Για την ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού αυτογνωσίας απαιτούνται 3 συνεδρίες – συναντήσεις διάρκειας 2 ωρών.

Άφησε πίσω σου τις αποσκευές του φόβου, του φθόνου και των ενοχών. Πέταξε ψηλά στον αέρα με τα φτερά της κατανόησης που μπορείς να αποκτήσεις με την εφαρμογή της μεθόδου αυτογνωσίας και Πνευματικής εξέλιξης: Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος!!!

Γιατί το Πνεύμα μπορεί να εκδηλωθεί μόνο μέσα από την Δράση.