Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος

Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος

Όταν νομίζουμε πως έχουμε χαθεί, πως χρειαζόμαστε κάποιον οδηγό, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προστρέχουμε σε αλήθειες, που πηγάζουν από την Ψυχή μας.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ευτυχώς, μας έχουν δοθεί χιλιάδες εργαλεία που είναι κατάλληλα για τον καθένα μας. Χρησιμοποιούμε αυτά που μάθαμε καλύτερα ή ανακαλύπτουμε νέα, που μας ταιριάζουν.

Η Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία ασχολήθηκε με την ανάλυση των Εσωτερικών εννοιών, ιδιοτήτων και ποιοτήτων των αριθμών. Με την χρήση τους μας αποκαλύπτεται το Σχέδιο της Ψυχής μας.

¨Οι 12 νόμοι του Πνεύματος¨, όπως δόθηκαν από τον Dan Millman, αποτελούν μια αλχημιστική μετουσίωση των φόβων, της σύγχυσης, των προβλημάτων και των δυσκολιών που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, σε ελευθερία, σαφήνεια, γαλήνη και χαρά.

Με την χρήση των Νόμων, την πρακτική τους εφαρμογή και την προσαρμογή τους στο Σχέδιό μας, (όπως προκύπτει αριθμολογικά και αναλύεται αριθμοσοφικά) διευρύνονται οι ορίζοντές μας και προσδιορίζονται οι ουσιαστικές μας ανάγκες.

Το αποτέλεσμα είναι να κατακτήσουμε την Δύναμη της Αγάπης του Εαυτού και να βρεθούμε σε απόλυτη επαφή με την Σοφία της Καρδιάς μας !

Για την ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού αυτογνωσίας απαιτούνται 3 συνεδρίες – συναντήσεις διάρκειας 2 ωρών.