fbpx
Μένουμε σπίτι & ανοίγουμε το «παράθυρο» στην Αυτογνωσία!

Γίνε Practitioner στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία!

Ο Πυθαγόρας υποστήριζε πως οι μορφές και οι ιδέες διέπονται από αριθμούς. Δεδομένου ότι τα πάντα στο Σύμπαν διέπονται από μαθηματικούς κανόνες και λόγους (Οι μορφές διέπονται από αριθμούς), αν κατανοήσουμε τις αριθμητικές και μαθηματικές σχέσεις, τότε θα κατανοήσουμε τη δομή του Σύμπαντος. Τελικά, τα μαθηματικά αποτελούν βασικό μοντέλο για τη φιλοσοφική σκέψη (οι ιδέες διέπονται από αριθμούς).

👉 Οι Πυθαγόρειοι πίστευαν στα ηθικά χαρακτηριστικά των αριθμών και ότι οι ποιοτικές ιδιότητες των αριθμών χρησιμεύουν ως ηθικά αρχέτυπα.
Η μελέτη τους ρίχνει φως στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Με την ανάλυση των εσωτερικών εννοιών των αριθμών και τον συσχετισμό τους, η Πυθαγόρεια αριθμολογία αποκτά ψυχολογική διάσταση.

Παίρνουμε πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτηματικά που σχετίζονται με τη συμπεριφορά μας, με αυτή των γύρω μας, με τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας, με τις πεποιθήσεις μας και κυρίως με τα θέματα που απασχολούν την ίδια μας την Ύπαρξη.

✔️ Είναι ο τρόπος να εισχωρήσουμε στα ¨άδυτα¨ της Ψυχής μας και να λάβουμε όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα ώστε να απαλλαγούμε από τους φόβους, την άγνοια και την ανασφάλεια και να απελευθερώσουμε όλο εκείνο το δυναμικό που διαθέτουμε ώστε να ολοκληρώσουμε το Σχέδιο της Ψυχής μας.

Μας δίνει τη δυνατότητα εν-θύμησης του Σχεδίου της Ψυχής μας.

Πρόκειται για ένα παράθυρο προς την Αυτογνωσία.

Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί να αναλάβουμε την ευθύνη του Εαυτού μας, να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας, να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες και να πορευτούμε συνειδητά στον Δρόμο της Ζωής που επιλέγουμε να έχουμε!!!

Σε ποιους απευθύνεται:

 • Σε σας που θέλετε να εξοικειωθείτε με την εσωτερική έννοια και τη σοφία των αριθμών
 • Σε σας που θέλετε να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό εφόδιο
 • Σε επαγγελματίες θεραπευτές, Ψυχολόγους, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας που επιθυμείτε να προσεγγίσετε και να κατανοήσετε με άμεσο και πιο γρήγορο τρόπο το υποσυνείδητο του πελάτη σας, ώστε να έχετε ταχύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Α΄ Επίπεδο

 • Μαθαίνουμε το νόημα των αριθμών καθώς και την ιστορία τους, σύμφωνα με τους Πυθαγόρειους.
 • Ανακαλύπτουμε τον τρόπο που συνδέονται οι αριθμοί με τα προσωπικά μας στοιχεία.
 • Ερχόμαστε σε επαφή με το Σχέδιο της Ψυχής μας.
 • Παίρνουμε σημαντικές πληροφορίες για τις εσωτερικές ικανότητες και τις γνώσεις που διαθέτουμε και μπορούμε να αξιοποιήσουμε, αλλά και για τις «αδυναμίες» που έχουμε να ξεπεράσουμε.
 • Αναγνωρίζουμε τις Α-λήθειες μας.

Β΄ Επίπεδο

 • Αναλύουμε σε βάθος, ποιος είναι ο Δρόμος της ζωής μας. Μαθαίνουμε με ποιόν τρόπο ερχόμαστε να πάρουμε τις εμπειρίες μας στην τρέχουσα ζωή, καθώς και το είδος εμπειριών που έχουμε να πάρουμε, που θα μας διευκολύνουν στην δημιουργική μας εξέλιξη.
 • Γνωρίζουμε την Υψηλή αποστολή των διψήφιων αριθμών και τον τρόπο που επιδρούν στον Ψυχισμό μας.
 • Ερχόμαστε σε επαφή με το εσωτερικό νόημα των αριθμών.
 • Μαθαίνουμε με ποιο τρόπο επηρεάζουν τη ζωή μας και τη σχέση μας με τους γύρω μας.
 • Πώς επιδρούν οι αριθμοί στα διάφορα διαστήματα της ζωής μας;
 • Ποια είναι τα Καρμικά μαθήματα και οι Καρμικές υποχρεώσεις που φέρει η Ψυχή στην παρούσα ενσάρκωση;

Γ΄ Επίπεδο

 • Ποια είναι η Αποστολή μας, σύμφωνα με το σχέδιο της Ψυχής μας;
 • Ποιες είναι οι καρμικές συνάψεις – σχέσεις, με τους γύρω μας; Με ποιο τρόπο μας διευκολύνουν στην εξελικτική μας πορεία;
 • Σε ποιο ακριβώς σημείο της εξελικτικής μου πορείας βρίσκομαι και τι ακριβώς έχω σχεδιάσει για το μέλλον;
 • Προσδιορίζουμε τους φόβους που μας εμποδίζουν να ολοκληρώσουμε τον Σκοπό της Ζωής μας.
 • Ποια είναι η κατεύθυνση και με ποιο τρόπο κατευθυνόμαστε δημιουργικά στη ζωή μας, στην προσπάθεια εναρμόνισης Ψυχής και Προσωπικότητας.

Δ΄ Επίπεδο

 • Αναλύουμε το νόημα των τριψήφιων αριθμών
 • Προσδιορίζουμε:
 1. την δημιουργική, επαγγελματική και προσωπική πορεία της ζωής μας
 2. τις δυνατότητες και τα ταλέντα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε, υπερνικώντας όποιες τάσεις μας εμποδίζουν να ολοκληρώσουμε τη πορεία εξέλιξης μας

*Τα webinar είναι διήμερα.

*Χορηγούνται σημειώσεις και βεβαίωση σπουδών.

*Προϋπόθεση παρακολούθησης κάθε επιπέδου, εκτός από το πρώτο που δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση, είναι η παρακολούθηση των προηγουμένων.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

🔷 Α’ επίπεδο: 03/04 18:00-21:00 & 04/04 18:00-21:00

🔷 Β’ επίπεδο: 24/04 18:00-21:00 & 25/04 18:00-21:00

🔷 Γ’ επίπεδο: 08/05 18:00-21:00 & 09/05 18:00-21:00

🔷 Δ’ επίπεδο: 22/05 18:00-21:00 & 23/05 18:00-21:00

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Αποστολία Βασιλείου

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Λόγω της τρέχουσας ιδιαίτερης κατάστασης παρέχεται έκπτωση ύψους 40%. Δηλαδή, 100 € για το κάθε επίπεδο (από 170€ αρχική τιμή). Σε περίπτωση προεξόφλησης το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 350€ και για τα 4 επίπεδα.

Πληροφορίες: Αποστολία Βασιλείου

☎️ 698 9659896

📧 apostoliavasiliou@yahoo.gr

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:

Η Αποστολία Βασιλείου, σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι Reiki Master Teacher, Σύμβουλος Ψυχικής και Πνευματικής Ενδυνάμωσης, Master Practitioner και Trainer Πυθαγόρειας Αριθμολογίας και Εσωτέρας Αριθμοσοφίας.

Δύο πρωτοποριακά συστήματα ανάλυσης του συμπεριφορικού μοντέλου του ατόμου. Στόχος τους, η άμεση και δυναμική προσωπική εξέλιξη, μέσω της ενδοσκόπησης και της αυτογνωσίας!

Είναι γεγονός πως η συνύπαρξη της τεχνοκρατικής και λογικής σκέψης με την Πνευματικότητα, οδηγούν σε πλήρη ισορροπία μεταξύ νόησης και συνείδησης. Έτσι, αναπτύσσονται εμπνευσμένες σκέψεις και δημιουργικές ιδέες, που εκδηλώνονται στο υλικό επίπεδο.

Με την άδεια του Dan Millman, ένωσε τα αιώνιο παρελθόν με το αιώνιο παρόν, στην προσωποποιημένη μέθοδο Αυτογνωσίας – Ενδοσκόπησης: «Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος», βάσει της οποίας Ανα-γνωρίζοντας τους Νόμους που διέπουν την Πνευματική μας ζωή, μπορούμε να επανα-προσδιορίσουμε το Σχέδιο της Ψυχής μας και να βιώσουμε ισορροπία και ευδαιμονία.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, διαπίστωσε ότι όλες οι μέθοδοι έχουν έναν κοινό στόχο.
Να μας οδηγήσουν να ανακαλύψουμε, με τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα, την Α-λήθεια μέσα μας.
Μότο της η ρήση του Σωκράτη: “Το να υπάρχεις σημαίνει να πράττεις ”

Πιστεύει πως σκοπός της ύπαρξής μας είναι να μάθουμε να ακούμε και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή. Να την μετουσιώνουμε σε Δράση και να ζούμε συνειδητά και με νόημα, στο Εδώ και Τώρα.