«Το Ξύπνημα της Ενέργειας»

All night MEDITATION & SUFI MARATHON

Για πρώτη φορά μετά από το 2002 

με τους Sarvesh Σπύρο Μαρίνο και Devo Μηνά Συμεώνογλου

Σάββατο 16 Δεκ. στις 21.30 

Θα μου πείτε: γιατί τη νύχτα; Η νύχτα για πολλούς από μας είναι ταυτισμένη με τη διασκέδαση, τον ύπνο και την (ξε)κούραση. Στις βραδινές ώρες η ενέργεια  του σώματος αλλάζει και οι λειτουργίες επιβραδύνονται. Αυτό είναι μια  ανάγκη (του σώματος) και μια συνήθεια (του μυαλού) μαζί. Έχει όμως η νύχτα και μια άλλη διάσταση από την πλευρά της ενέργειας. Περνάμε από το «yang» στο «ying». Η πρόσβαση στον εσωτερικό κόσμο είναι πιο εύκολη!

Οι άνθρωποι εδώ και αιώνες τον εξερευνούν, μέσα από διάφορα θρησκευτικά συστήματα κάνοντας ολονύκτιες προσευχές  και διαλογισμούς.

Ξεκινάμε αυτή τη βραδιά με βασικό εφόδιο την «πρόθεση» μας να είμαστε ανοιχτοί και να εξερευνήσουμε αυτή την διάσταση. Θα δουλέψουμε συνειδητά, σαν ομάδα, με στήριξη μεταξύ μας.  Διαλογισμοί (άλλοτε έντονοι, άλλοτε απαλοί) HUMANIVERSITY A.U.M. meditation, zikrs (Αραβικά mantra) whirling, χορός και . . γέλιο, είναι μερικά από τα «ταξίδια» που θα βιώσουμε μαζί.

Από αυτή τη βραδιά θα αποκομίσουμε τη γνώση και κατανόηση της αλληλοεπίδρασης του μυαλού με το σώμα στο φαινόμενο «κούραση», ώστε αργότερα, στην καθημερινή μας ζωή, όταν χρειαστούμε ενέργεια πέρα από τη συνηθισμένη, να γνωρίζουμε πού να τη βρούμε μέσα μας, και πώς να την αντλήσουμε.

Να δούμε πως έχουμε την ελευθερία «πρόθεσης και  επιλογής» κάθε στιγμή, πάνω σε μια  κατάσταση και στο σώμα μας.

Είμαστε κάτι πέρα από το σώμα και τις συνήθειες μας !!

Εκεί είναι το μυστήριο, η έκπληξη και το «δώρο» !

Ο δρόμος και το κλειδί είναι στην καρδιά.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2106229292 – 6989659896

Κόστος συμμετοχής: 90€

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, είναι η η προκαταβολή 50% της συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2106229292 – 6989659896

Πρακτικές πληροφορίες:

Θα υπάρχει ελαφρύ φαγητό, φρούτα και ροφήματα.

Φορέστε άνετα ρούχα και φέρτε πετσέτα, έξτρα μπλουζάκι και  κάλτσες.

Θα αρχίσουμε Σάββατο βράδυ στις 9.30

και θα τελειώσουμε Κυριακή πρωί στις 6.00 .

Πληροφορίες :

ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖZen τηλ: 2106229292 – 6989659896

Σπύρος Μαρίνος τηλ: 6944612022

Devo τηλ: 6972639018

Ο Σπύρος Μαρίνος είναι Dream Coach και ιδρυτής της Dreamsraft. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός  στο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε επί 24 έτη, ως manager, με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου, όπου και διακρίθηκε τόσο για τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά αποτελέσματα των ομάδων που συντόνιζε. Μετεκπαιδεύτηκε στην επικοινωνία σε ομάδες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διδάχθηκε τη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγισηστο Αθηναϊκό Κέντρο Μελετών Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).  Έχει ζήσει για διαστήματα στην Ινδία, στο OSHO MULTIVERSITY, όπου εκπαιδεύτηκε σε τεχνικές mindfulness και social meditation. Σπούδασε Συμβουλευτική, με εξειδίκευση στις σχέσεις και στην επικοινωνία, στο OSHO HUMANIVERSITY στην Ολλανδία. Είναι πιστοποιημένος facilitator PSYCH-K® (σύστημα αλλαγής πεποιθήσεων και συναισθηματικής εξισορρόπησης) και PER-K® (σύστημα ανάπτυξης  για εργασιακούς χώρους). Είναι  εκπαιδευμένος  Business & Life Coach, ενώ κοντά στον καθηγητή Dr STEFANO D’ANNA, ιδρυτή του EUROPEAN SCHOOL OF ECONOMICS, διδάχτηκε το πρόγραμμά του “FutureLeadersfortheWorld”.

Αυτή την εποχή συντονίζει βιωματικά εργαστήρια με θέμα την αφθονία και την επιτυχία. Μαζί με τη Βούλα Φλώρου έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα εκπαιδευτικά εργαστήρια «Στο σχολείο του Ονείρου και των απείρων δυνατοτήτων μας», για στελέχη Επιχειρήσεων και Ελεύθερους  Επαγγελματίες, καθώς και τα open workshops «Ονειρέψου με το Νου και την Καρδιά» και «Theartofdreaming».

Στοιχεία  επικοινωνίας: Σπύρος Μαρίνος 6944 612022, 213 0090766, info@dreamsraft.gr

Ο Devo (Μηνάς Συμεώνογλου) γεννήθηκε στην Κων/πολη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.

Το 1979, ακολουθώντας το εσωτερικό του κάλεσμα, άλλαξε κατεύθυνση στην ζωη του  και πήγε στην Ινδία όπου συνάντησε και έγινε μαθητής του Μύστη Osho. Η ζωή και η συμμετοχή στις κοινότητές του, στην Ινδία & Αμερική, υπήρξε μια βαθειά και έντονη εκπαίδευση στην διδασκαλία του Osho γενικά και σε τεχνικές θεραπείας, διαλογισμού και γιατρειάς πιο ειδικά. Ζεί στην Λέσβο, και απο το 2010 άρχισε να προσφέρει σεμιναρια στον τοπο που γεννηθηκε. Μοιράζεται και δημιουργεί αγάπη. Γιατρεύεται και γιατρεύει.

Οδηγεί ομάδες αυτογνωσίας με θέματα :

το άνοιγμα της Καρδιάς

το Εσωτερικό παιδί

τον κόσμο των Σούφι

και το Osho Neo Reiki

Προσφέρει επίσης ατομικές συνεδρίες “Body Balance and Stress Release”,  καθώς το σώμα μας είναι ένα δώρο από τη Ζωή, ένας καθρέφτης των συναισθημάτων μας και μια πύλη προς τον εσωτερικό μας κόσμο, στο εδώ και τώρα.